• Sponsors stellen zich voor

Sponsors stellen zich voor

wielrenblad_160x51

Wielrenblad
Fietsen als synoniem voor het leven. Wie zich verzet tegen weerstand komt vooruit. Diep in de beugels met tegenwind of met de handen op het stuur omringt door vrienden in de zon. Als het moet fietsen ze door weer en wind. Afzien, pijn lijden en genieten. Altijd in stijl. Trends van nu worden afgewisseld met goede verhalen uit het verleden. Een team van schrijvende fietsers gaat op zoek naar het andere verhaal achter bijzondere toertochten en klassiekers. Merken worden onder de loep genomen; van een bezoek aan de fabriek tot een gesprek met de ontwerper. We gaan op zoek naar nieuwe routes om te fietsen in binnen- en buitenland en laten zien waar die onbekende helling beklommen kan worden.We werken samen met fotografen die net als ons op zoek zijn naar dat andere beeld. Coumns, muziek, boeken… zelfs kunst is terug te vinden in dit nieuwe magazine.

Kijk voor meer informatie op: www.wielrenblad.nl.


ISOSTARLOGO_ISOSTAR_SPORTS_NUTRITION
Isostar zet zich sinds haar oprichting in 1977 dag na dag in om de sportbeoefenaars van elk niveau zo goed mogelijk bij te staan door de beste voedingsoplossingen aan te bieden en om alle sporterbeoefenaars te helpen om zichzelf te overtreffen en hun doel te bereiken.

Isostar blijft zijn gamma voortdurend aanpassen aan de voedingsbehoeften van alle sportbeoefenaars en verbetert onophoudelijk de samenstelling van haar producten. Het is daarbij de bedoeling om optimaal in te spelen op de behoeften van de atleten voor, tijdens en na de inspanning. Daarvoor dekt Isostar alle behoeften zoals energie, hydratatie, recuperatie en kracht dankzij een gamma gevarieerde producten (vloeibare producten, repen, poeders, tabletten, gels, ontbijtgranen enz).

In samenwerking met de sportvoedingspecialisten zet het Onderzoek & Ontwikkelingsteam van Isostar hun inspanningen voort om specifieke innovatieve producten op de markt te brengen, waarvan de klinische tests bewezen hebben dat ze een positieve invloed hebben op de sportprestaties.

Tijdens de Cycle Tour Amsterdam, de Ronde van de Westfriese Omringdijk en de LBL Ardennen Classic kunt u zelf de invloed van Isostar ondervinden.

Voor meer informatie kijk op: www.isostar.com en www.facebook.com/isostar.nl


Lotto 
Lotto maakt zich sterk voor de Nederlandse sport, omdat sport aan de basis van een gezonde en krachtige samenleving staat. Jaarlijks draagt De Lotto al meer dan 40 miljoen euro af aan zowel top- als breedtesport (amateursport). Door het steunen van zes grote toertochten waaronder de Omloop van Zandvoort, de Ronde van Noord-Holland, LBL Ardennen Classic én Dam tot
Dam fietsclassic onderstreept Lotto nog eens het belang van breedtesport in Nederland. Kijk voor meer informatie op www.de6vanlotto.nl 

Speel bewust, 18+, lotto.nl


Fietsenmakers aan huis
Fietsenmakers aan huis, de naam zegt al veel. Wij komen niet alleen aan huis maar komen op elke locatie waar onze monteurs maar kunnen komen. In heel Nederland zijn er mobiele fietsenmakers maar ook fietsenmakers met een vaste reparatie locatie die zich alleen richten op de reparatie van fietsen of waarbij de verkoop van fietsen een minder groot belang is. Wij zijn niet merk gebonden. Door de flexibiliteit zijn wij ook goed inzetbaar op evenementen en daarom hebben wij de aansluiting gemaakt met Le Champion. Tijdens diverse evenementen zijn wij te vinden bij de start op de rustposten en eventueel onderweg om deelnemers te helpen. Mocht u ons niet kunnen vinden op een rustpost bel of app dan gerust, het kan zijn dat wij een deelnemer onderweg helpen. Zet ons nummer voor uw rit alvast in je telefoon en het staat ook op het stuurbordje. 06-44 47 09 31

Voor meer informatie: www.fietsenmakersaanhuis.nl


Spotler
Spotler is een snel groeiende e-mail marketing service provider (ESP) en de nummer 1 software in zijn soort in 2016 volgens de Emerce 100. De (SaaS) software wordt in eigen beheer onder het mom van ‘one size fits none’ ontwikkeld. Zo heeft Spotler specifieke oplossingen voor marketeers, webwinkeliers en franchiseformules die door Blinker en 130 andere partners in de markt worden gezet.

Voor meer informatie, zie www.spotler.com


Trans-iX
Trans-iX is hosting provider en system integrator voor de nationale en internationale MKB plus markt. Op basis van de laatste technologie helpen wij bedrijven altijd en overal bij hun automatisering te kunnen. Vanuit ons datacenter helpen wij u bij het technisch beheer van uw werkplekken en het online houden van uw websites.

Wij beschikken over een dedicated team van Linux, Microsoft, VMWare en Citrix experts om onze klanten te kunnen voorzien van de best passende oplossing beschikbaar. Naast onze datacenter diensten levert Trans-iX technische kennis en support diensten voor uw kantoor. Wij ondersteunen verschillende bedrijven met helpdesk support en bouwen cloud oplossingen op Windows en Linux vlak voor en in overleg met derden.

Heeft u vragen op het vlak van automatisering of een capaciteit issue neem dan contact op met Trans-iX (0314-787143) voor een afspraak. Bij Trans-iX vindt u geen mensen in dure pakken maar resultaat en praktijk gerichte engineers.

Voor meer informatie bezoek onze website www.trans-ix.nl.


Bicycling
Wij zijn, net als jij, gek op fietsen en alles wat daarmee te maken heeft. Mooie spullen, bijzondere tochten en fijne fietsen. We schrijven en vertellen over de mooiste hobby ter wereld. Bicycling is onderscheidend in alle opzichten. We brengen eigenzinnige verhalen, exclusieve reportages en testen heel veel spullen en misschien niet op de manier zoals je gewend bent. Online zijn we altijd en voor op jouw salontafel, bank of eettafel zijn we er vier keer per jaar. www.bicycling.nl

Voor meer informatie: www.bicycling.nl.