Pak nu 25% Early Bird-korting!

Klimmen, dalen, buffelen en spurten door de Belgische Ardennen met altijd een magisch uitzicht. De LBL Ardennen Classic is voor vele fietsers dé heuvelklassieker die je een keer gefietst wilt hebben. Met de verschillende afstanden is het voor iedere fietser mogelijk het gevoel van een Belgische heuvelklassieker te ervaren op zo’n 2 uur rijden van Utrecht. Iedereen die zich nu inschrijft maakt gebruik van het supervoordelige Early Bird-tarief!

Waar wij de LBL Ardennen Classic op 8 augustus, in fijn zomerweer rijden, wordt de officiële wedstrijd op 26 april verreden. In aanloop naar de officiële wedstrijd Luik-Bastenaken-Luik op 26 april 2020 maak je nu gebruik van het Early Bird-tarief. We bieden je de voordeligste prijs als jij je nu inschrijft. Tot en met 26 april maak je gebruik van het Early Bird tarief voor snelle beslissers. Dat scheelt je op de afstand van 78 km maar liefst 25%!

Luik-Bastenaken-Luik is de oudste van alle wielerklassiekers in het voorjaar. De wielerrace in de Belgische Ardennen wordt al sinds 1892 verreden en kent legendarische winnaars als Merckx (5x!), Valverde (4x), Hinault en Vinokoerov. De laatste Nederlander die in Luik wist te winnen is Wout Poels. Pas sinds 2017 wordt er ook een vrouwenwedstrijd verreden. Alle edities zijn sindsdien gewonnen door Nederlandse vrouwen. Twee keer wist Anna van der Breggen de snelste te zijn en vorig jaar won Annemiek van Vleuten. In 2019 was het volledige podium zelfs Nederlands met Floortje Mackaij en Demi Vollering op plaats 2 en 3.
22-01-2020