Le Champion app

De Le Champion app is de nieuwe omgeving waarin de deelnemers en supporters genieten van de ultieme beleving vóór, tijdens en ná de evenementen van Le Champion. De nuttige functionaliteiten zorgen voor een nog leukere deelname en perfecte voorbereiding. Bekijk op deze pagina de voordelen en extra's van de app tijdens de LBL Ardennen Classic!

Le Champion app
De Le Champion app is een overkoepelende app, waarin alle evenementen van de sportorganisatie gebundeld zijn. Deelnemers kunnen zich hier inschrijven, specifieke evenementinformatie bekijken en de uiteindelijke sportieve prestatie bekijken. Naast dat deze app voor deelnemers handig is, kunnen supporters en bewoners van één evenement deze ook downloaden. De app is gratis te downloaden in de Play- en Appstore!

Een kijkje in de Le Champion app

Veelgestelde vragen Le Champion

Waar download ik de Le Champion app?
De Le Champion app is gratis te downloaden via de Play Store en App Store. Alle evenementen van Le Champion zijn hierin terug te vinden. Voor de fietsevenementen vind je toffe features!
Mijn app werkt niet
Check of de naam en geboortedatum in jouw profiel overheen komen met jouw gegevens van jouw inschrijving. Heb jij vragen over de app of ervaar jij problemen, neem dan contact op met team@tracx.events.

Mis niets met de Le Champion app tijdens de LBL Ardennen Classic

Alle belangrijke evenementinformatie bij elkaar
Leuke en handige tips ter voorbereiding op jouw LBL Ardennen Classic
Al jouw fietsprestaties in één overzicht
Laat iedereen weten dat jij erbij was met het unieke selfieframe
Het bijbestellen van extra's
Alle evenementen van Le Champion overzichtelijk in één kalender
Inschrijven voor jouw volgende uitdaging van Le Champion