• LBL Ardennen Classic Wielershirt

LBL Ardennen Classic Wielershirt

Wil je geheel in stijl, zoals het een klimmer betaamd, deelnemen aan LBL Ardennen Classic? BioRacer maakt speciaal voor LBL Ardennen Classic een prachtige wielershirt. Deze bolletjestrui staat heel goed om de schouders van elke klimmer die aan LBL Ardennen Classic deelneemt. Het Race BodyFit Shirt van BioRacer is perfect van pasvorm en helemaal afgestemd op de veeleisende wielrenner.

Het wielershirt kost € 47,50 en is verkrijgbaar in de maten XS – XXL. Bekijk hieronder de maattabel. Om de juiste maat te bepalen meet men de omtrek van de borstkas.Shirt_3Dtopmen

Het shirt is gelijk te bestellen bij je inschrijving of – zolang de voorraad strekt – bij de start-finish locatie. Sta je al ingeschreven, dan kun je een nabestelling doen via je account. Wanneer jij het shirt tegelijk met jouw online inschrijving besteld hebt, kun jij deze tegelijk afhalen met jouw stuurbordje. Wanneer jij nog geen wielershirt besteld hebt, kun jij dit tijdens het evenement op de start/finish locatie doen (pinautomaten aanwezig).

 

Shirt_VoorzijdeShirt_Achterzijde