Goede doel

Stichting Nikai 4 Life is het officiële goede doel van LBL Ardennen Classic.

Alle deelnemers kunnen bij de inschrijving een vrijwillige bijdrage doen aan Stichting Nikai 4 Life. Ook kunnen deelnemers gesponsord de LBL Ardennen Classic fietsen voor Stichting Nikai 4 Life.

Alvast bedankt voor jullie sportieve inzet!
Nikai

Begin 2017 werd bij onze zoon en broertje Nikai een rhabdoïde tumor geconstateerd rondom de nier met uitzaaiingen naar de lever. Dat juist hij dat kreeg zorgde voor veel ongeloof. Dit omdat er vrijwel geen enkele jongen van zijn leeftijd zo fit en sportief was. Zijn Olympische ambitie probeerde hij al op jonge leeftijd vorm te geven. Zo turnde hij op landelijk niveau regelmatig NK finales en was hij tegelijkertijd meervoudig Nederlands Kampioen Kanoën op alle afstanden.

Met een erg slechte prognose zijn wij de strijd aangegaan. Na diverse chemokuren, operaties, clinical trial en immunotherapie is Nikai op 4 december 2017 overleden. Hij mocht slechts 12 jaar worden.

Nikai 4 Life

Nikai zat vol energie, gedrevenheid, sportiviteit en wilskracht. Daarom hebben wij de Stichting Nikai 4 Life opgericht om ons in te zetten om Nikai`s zoektocht naar “Ik hoop dat dit medicijn wel werkt” voort te zetten. Met Stichting Nikai 4 Life willen wij zoveel mogelijk geld inzamelen voor wetenschappelijk onderzoek naar rhabdoïde kinderkanker. Kinderen met deze vorm van kanker hebben een hele slechte prognose. Stichting Nikai 4 Life wil zich sterk maken om een bijdrage te leveren om dit perspectief te verbeteren. Kinderen moeten gewoon kind kunnen zijn en horen niet zo jong aan kanker te sterven! Helpt u ons mee? 100% van uw donatie gaat naar onderzoek.

Fiets niet alleen voor u zelf maar ook voor Stichting Nikai 4 Life, zodat uw uitdaging een extra motivatie krijgt.
Samen sterk tegen rhabdoïde kinderkanker. Bedankt voor uw steun!

Stichting Nikai 4 life